4. Velký trénink s Lubošem

20.04.2014 21:32

Tenhle trénink, nebo vlastně dva tréninky (v sobotu a neděli) byl neskutečný. Oba dny jsme se sešli v hojném počtu a v neděli dokonce dorazilo 13 pejsků nejrůznějších velikostí a věku.

V sobotu jsem začali s mírným zpožděním, ale to nám náladu nezkazilo a běhání jsme si užívali. Cvičili jsme hlavně rozlišování pachů, od falešných kladečů, po oblíbené kolíky. Nováčci začínali klasickými odbíhačkami a všichni si tak přišli na své :) Po tréninku jsme se se přesunuli do restaurace U Richarda, kterou bych tímto ráda vyzdvihla. Opět skvělá obsluha, výborné jídlo a co nám vyrazilo dech, bylo samozřejmé donesení vodypro pejsky, kteří následně dostali i piškoty a psí tyčinky na kousání. Naprostá bomba a tímto DĚKUJI veškerému personálu restaurace.
V neděli bylo ještě o fous lepší počasí, protože tolik nefoukal vítr. Nejen začátečníci si zase zaběhali obíhači, které slouží i pro "nahození" psíků, kteří to začínají trochu flinkat :) Jinak jsme pokračovali klasicky, rozlišování pachů a pro některé psíky byly novinkou kolíky za autem, tedy pejskové neměli možnost vidět, kde kladeč zůstal stát. Prckové (méně zkušení psíci) si kolíky udělali s odbíháním, bez auta. 
 
Na většině pesjků byl znát pokrok jsem na všechny moc pyšná. Jen tak dál :)
 
Romča Kvasničková (a troubelín Dex:D)
 
PS: fotek bude z tohoto víkendu požehnaně a postupně je najdete v záložce fotogalerie. Bonusem je i několik videí.